Konkurs pod hasłem „pomagaMY” ogłosiliśmy w połowie maja. Projekt został skierowany do wszystkich pracowników Grupy Koronea. Zadaniem uczestników konkursu było stworzenie z niewykorzystanych, odpadowych materiałów z procesu produkcyjnego przedmiotów użytkowych dla dzieci i rodzin słabo sytuowanych będących na liście podopiecznych Fundacji „Jesteśmy Blisko” działającej przy firmie. Do rywalizacji przystąpiło szesnaście zespołów z poszczególnych spółek. Wśród prac konkursowych znalazły się fantastyczne przedmioty, między innymi: stół pingpongowy, huśtawki, domek drewniany dla dzieci, mini place zabaw, zestawy ogrodowe i wiele innych Wyniki konkursu ogłoszono na firmowym Pikniku Rodzinnym, który odbył się 11 czerwca. Jury nie było w stanie wyłonić zwycięzcy. Wszyscy uczestnicy za swoje zaangażowanie, pomysłowość i inicjatywę otrzymali jednakowe nagrody zespołowe z przeznaczeniem na integrację.

pomagaMY 1

pomagaMY 2