Zakończyła się IX edycja Targów Energetycznych ENERGETICS 2016 (15-17 listopada). Wydarzenie, w którym jak co roku wzięliśmy udział pozwoliło nam odświeżyć kontakty i nawiązać mnóstwo nowych, wartościowych relacji z naszymi klientami, partnerami i kooperantami. Pozdrawiamy przedstawicieli zakładów energetycznych, biur projektowych, działów energetycznych firm i zakładów przemysłowych i wszystkich elektryków i instalatorów, którzy zechcieli nas odwiedzić i wymienić się swoimi doświadczeniami. Dziękujemy za obecność na naszym stoisku i liczymy na kolejne spotkania! Targi opuszczaliśmy w radosnej atmosferze – mamy powody do satysfakcji: odwiedziła nas rekordowa liczba gości i dumy – zdobyliśmy nagrodę targową za PRODUKT ROKU – nowoczesny autoreklozer THO-RC27, który został okrzyknięty głównym narzędziem do obniżania wskaźników SAIDI (czas trwania przerwy w dostawie prądu - długiej i bardzo długiej) i SAIFI (częstość długich i bardzo długich przerw w dostawach prądu).