ZPUE współorganizatorem Konferencji Automatyków Rytro 2017

Automatyka odgrywa istotną rolę w zarządzaniu energią i środowiskiem. Między innymi dlatego zdecydowaliśmy się wziąć udział we współorganizacji XXI Konferencji Automatyków Rytro 2017 - Automatyka-Energia-Środowisko.

Automatyka odgrywa istotną rolę w zarządzaniu energią i środowiskiem. Między innymi dlatego zdecydowaliśmy się wziąć udział we współorganizacji XXI Konferencji Automatyków Rytro 2017 pod hasłem: Automatyka-Energia-Środowisko. Byliśmy jedną z firm, które współuczestniczyły w tworzeniu wydarzenia. Prezes Janusz Petrykowski podczas swojego wystąpienia mówił o możliwościach i potencjale ZPUE w obszarze produkcji urządzeń, automatyki oraz systemów sterowania. Sam udział w debacie automatyków traktujemy jako niezwykle cenne doświadczenie.
Głównym inicjatorem, organizatorem i sponsorem konferencji była firma Skamer-ACM z Tarnowa, której dziękujemy za zaproszenie.
Przy okazji konferencji, w majowym wydaniu magazynu „Automatyka” ukazał się artykuł na temat automatyzacji w stacjach kontenerowych ZPUE, do którego z przyjemnością odsyłamy: Kliknij

konf 01