Świętokrzyska Viktoria w rękach ZPUE

Wszystkich laureatów „Świętokrzyskiej Viktorii” – nagrody przyznawanej przez Samorząd Województwa łączy pasja w działaniu.

28 lutego, w Międzynarodowym Centrum Kultur w Kielcach nagrodzono najbardziej aktywne świętokrzyskie samorządy przedsiębiorstwa i osoby, działające na rzecz swoich środowisk. ZPUE zwyciężyła w kategorii „Przedsiębiorczość” i otrzymała statuetkę Viktorii za budowanie mocnej marki województwa świętokrzyskiego poprzez wysoką jakość produkowanych wyrobów i profesjonalizm w świadczeniu usług. Doceniono także naszą dbałość o oraz ochronę środowiska, wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań w zarządzaniu i produkcji i aktywne uczestnictwo w życiu regionu: współpracę z uczelniami i działalność charytatywną. W skład kapituły plebiscytu wchodzą m.in. przedstawiciele samorządu województwa, laureaci poprzednich edycji, przedstawiciele świata nauki i biznesu oraz organizacji pozarządowych.

1

2