ZPUE na targach AMPER – BRNO 2016

Targi Amper w Czechach dobiegają końca. Dziękujemy Państwu, za udział w tym wydarzeniu. Dziękujemy za inspirujące rozmowy, ciekawe spotkania i nowe doświadczenia, które zdobywamy dzięki Wam. Z Targów wyjedziemy z satysfakcją i kolejną nagrodą – wyróżnieniem w konkursie Złoty Amper za nasz innowacyjny produkt reclozer THO-RC27, czyli samoczynny napowietrzny reklozer próżniowy (autoreklozer) z funkcją automatyki sieciowej Smart Grid. To innowacyjne urządzenie bierze udział w samonaprawie sieci energetycznych średniego napięcia. Dzięki niemu usterki i wszelkiego rodzaju awarie oraz przerwy w dostawach prądu usuwane są w bardzo krótkim czasie. Oprócz tego, że czas naprawy skraca się do minimum, niezwykle istotne jest to, że autoreklozer wyłącza wydzielony fragment sieci, a nie cały ciąg liniowy, czyli na awarie narażonych jest mniej odbiorców energii elektrycznej.
Kolejna impreza targowa w kwietniu. Tym razem Polska – Wrocław. 13-14 kwietnia będziemy na Targach InEnerg. Liczymy na Państwa obecność.